Η ελληνιδα θεραπευτρια που παρουσιαζει το Rich Holiday Poor Holiday στο Channel 5 της Αγγλιας

Η ελληνιδα θεραπευτρια που παρουσιαζει το Rich Holiday Poor Holiday στο Channel 5 της Αγγλιας

Η ProfDc Dr Αγγελική Κοσκερίδου παρουσιάζει και «θεραπεύει» τους παίχτες του Rich Holiday Poor Holiday στο Channel 5 της Αγγλίας. Η εκπομπή Rich Holiday Poor Holiday προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλική Τηλεόραση από την εταιρεία παραγωγής Emporium Productions. Η εκπομπή είναι ένα reality show τύπου ντοκιμαντέρ όπου συμμετέχοντες από χαμηλό κοινωνικοοικονομικό επίπεδο εντάσσονται σε luxury διακοπές, ενώ οι πιο οικονομικά ευκατάστατοι συμμετέχοντες εντάσσονται σε low budget διακοπές.


Η εμπειρία του Luxury Holistic Retreat στην Ελλάδα συστήνεται από την ProfDc Dr Κοσκερίδου Αγγελική στην Αγγλική Τηλεόραση. Η Dr Angel όπως είναι και το ομώνυμο brand της ιδίας παρουσιάζει, οργανώνει και εφαρμόζει τη ψυχοθεραπεία, την ολιστική θεραπεία, το mindfulness, τις ολιστικές εναλλακτικές θεραπείες τη Yoga, το Reiki και το Ancient Greek Retreat βάση των αναγκών που εμφανίζουν οι παίχτες στο show. Ουσιαστικά το Retreat αποτελεί μία προσομοίωση της Ολιστικής Θεραπείας ΟΛΟΝ Ίασης™ που έχει διαμορφώσει η ίδια.

Στο ομώνυμο βιβλίο της «Η Βίβλος της Ολιστικής Θεραπείας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite σε όλα τα βιβλιοπωλεία και σε διεθνώς eBook στην Αγγλική και την Ελληνική Γλώσσα μπορείτε να μελετήσετε και να εφαρμόσετε για αυτοβελτίωση τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η θεραπευτική μέθοδος   που όχι μόνο δρα ολιστικά σε ψυχοσωματικό επίπεδο, αλλά και στις 9 διαστάσεις του ανθρώπου.
H ProfDc Dr Αγγελική Κοσκερίδου είναι πρύτανης και διευθύντρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, Υπ. Διδάκτωρ Ψυχοθεραπείας στο Αγγλικό Πανεπιστήμιο UCLan, επιστήμονας, δημιουργός, συγγραφέας και ολιστική θεραπεύτρια καταρτισμένη με πολλές σπουδές στο χώρο της Ψυχολογίας, της Ολιστικής Υγείας, της Φυσικοπαθητικής, των Βοτάνων και των αντίστοιχων θεραπευτικών παρεμβάσεων που εφαρμόζει εδώ και 13 σχεδόν χρόνια επαγγελματικά, ενώ ξεκίνησε 22 χρόνια πριν, από πολύ μικρή ηλικία, ερασιτεχνικά.

Το επεισόδιο μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά όλοι όσοι διαμένουν Αγγλία στο παρακάτω link τη Κυριακή 21:00, ενώ θα ανέβει ηλεκτρονικά σε αντίστοιχο link για δυνατότητα παρακολούθησης  διεθνώς, αργότερα.

https://www.my5.tv/rich-holiday-poor-holiday

Pin It

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!