Δημοσια προσκληση σε καλλιτεχνες για συμμετοχη στη δραση #EimaiEdw με σκοπο τη παταξη της κακοποιησης

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

KOSKERIDOU AGGELIKI, ΟΛΟΝ GROUP & ΜΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΩ

_____________________________________________________________________

 

Η Εταιρεία ΟΛΟΝ Group  «Κοσκερίδου Αγγελική» & η ΜΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΩ σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη δράση «Είμαι Εδώ» που διαμορφώνεται με αφορμή τη κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτα Δούκας στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης.

Η δράση «Είμαι Εδώ» έχει ως βάση το ομώνυμο τραγούδι που δημιούργησε η Κοσκερίδου Αγγελική. Στο τραγούδι καλούνται να συμμετάσχουν καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές γυναίκες ώστε να στηρίξουν και να δυναμώσουν τη φωνή των υπολοίπων γυναικών που κακοποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο, είτε λεκτικά, είτε σωματικά είτε σεξουαλικά.

Η συμμετοχή ειναι εθελοντική για τους καλλιτέχνες, ενώ τα έξοδα της δράσης θα καλύψει η εταιρεία ΟΛΟΝ Group για την προώθηση και προβολή της δράσης. Η ενεργή συμμετοχή των καλλιτεχνών είναι απαραίτητη για να ξεκινήσει η δράση. Τα έσοδα και οι επιπλέον χορηγίες θα δοθούν στη ΜΚΟ Θεραπεύω για να παρέχει υποστήριξη και εκπαίδευση στο κακοποιημένο πληθυσμό. Η ανακοίνωση αναφέρει ελάχιστο αριθμό υπηρεσιών που θα δοθούν δωρεάν, ενώ αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με την απήχηση.

Η δράση περιλαμβάνει τη διαμόρφωση τραγουδιού και προώθησης ώστε να υπάρξει η ευαισθητοποίηση του κόσμου και η ενδυνάμωση των υπολοίπων γυναικών αλλά και ανδρών που βίωσαν αντίστοιχες καταστάσεις.

Η ProfDc Dr Κοσκερίδου Αγγελική είναι υποψήφια διδάκτωρ του University of Central Lancashire στη Ψυχοθεραπεία, Διδάκτωρ Φυσικοπαθητικής και πρύτανης του Amsterdam International University και ολιστική θεραπεύτρια με εμπειρία άνω των 10 ετών στο χώρο της υγείας και της ευεξίας. Η δράση «Είμαι Εδώ» που διοργανώνει η Κοσκερίδου Αγγελική και υποστηρίζει η εταιρεία της ΟΛΟΝ Group & η ΜΚΟ Θεραπεύω.

Η ΜΚΟ Θεραπεύω είναι ο 1ος οργανισμός στην Ελλάδα που προάγει τις εναλλακτικές θεραπείες, προστατεύει την έγκυρη μετάδοση αυτών, τα δικαιώματα των θεραπευτών και διεξάγει δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες για ευπαθή ομάδες. Στόχος η συσπείρωση των εναλλακτικών θεραπευτών και όσον ανήκουν στα παραιατρικά επαγγέλματα υγείας και ευεξίας όπως οι Ολιστικοί Θεραπευτές, οι Εναλλακτικοί Θεραπευτές, οι Φυσικοπαθητικοί, οι Ολιστικοί Ιατροί, οι Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας & Ψυχοθεραπευτές, Βοτανοθεραπευτές, Διατροφολόγοι, Ρεφλεξολόγοι, Ομοιοπαθητικοί, Ιριδολόγοι, Δάσκαλοι Γιόγκα, Ρέικι, Βιοσυντονιστές, Οστεοπαθητικοί, Ποδολόγοι, Ανθοθεραπευτές, Χειροπράκτες κτλ.

Επιπλέον, η εταιρεία ΟΛΟΝ Group είναι η 1η επιχείρηση που ασχολείται ενεργά σε όλα τα επίπεδα με το χώρο της Υγείας και της Ευεξίας. Περιλαμβάνει το θεραπευτήριο «All4Therapy», τη σχολή «ΟΛΟΝ Education», τα βιολογικά προϊόντα «Dr Angel’s Products», το ηλεκτρονικό κατάστημα «It’s Healthy Store» και διατηρεί την αξιοπιστία της και τη φήμη της σε υψηλά επίπεδα διότι βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της και λειτουργεί με ήθος και σεβασμό προς τον ενδιαφερόμενο πελάτη της.

Η δράση «#EimaiEdw» περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

  • Διαμόρφωση τραγουδιού με καλλιτέχνες για ευαισθητοποίηση του κόσμου
  • Προώθηση του τραγουδιού (δράσης) στα ραδιόφωνα, κανάλια, social media
  • 4 μήνες Δωρεάν συνεδρίες Συμβουλευτικής - Ψυχοθεραπείας σε 20 γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί
  • 10 Υποτροφίες σε γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί για να καταρτιστούν και να αυτονομηθούν επαγγελματικά
  • 10 Πακέτα με προϊόντα Dr Angel για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και βελτίωση της υγείας και της ευεξίας

 

Χορηγοί της δράσης είναι η εταιρεία ΟΛΟΝ GROUP & η ΜΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΩ

Για τη συμμετοχή σας στο τραγούδι της δράσης παρακαλείστε να αποστείλετε θετική απάντηση στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός 3 ημερών κοινοποιώντας το ονοματεπώνυμό σας, την ιδιότητά σας, τηλέφωνο και email επικοινωνίας. Έπειτα θα επικοινωνήσουμε για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία και περαιτέρω πληροφορίες.

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε +30 210 5911119 ή Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Εκδήλωση στο facebook : https://fb.me/e/M1sdc2M2

 

Μη σιωπάς άλλο. Είμαι Εδώ!

 

Στη διάθεσή σας για όποια άλλη απορία.

 

Ευχαριστούμε πολύ!

Με εκτίμηση,

Η διεύθυνση

Angeliki Koskeridou

 

Γραφει η,

Dr Κοσκερίδου Αγγελική (ProfDc, MSc, MBA, BSc (Hons), HND, ND)

ProfDc Psychotherapy, MSc Health Psychology, Naturopathic Doctor

AIU Dean & Director, Clinical Professor, Inventor, Holistic Therapist, ΟΛΟΝ™ Ίασης Founder

www.HolisticDoctor.gr

Insta: @Dr_AggelikiKoskeridou_Official

T.: +30 215 215 1990

Η ελληνιδα θεραπευτρια που παρουσιαζει το Rich Holiday Poor Holiday στο Channel 5 της Αγγλιας

Η ProfDc Dr Αγγελική Κοσκερίδου παρουσιάζει και «θεραπεύει» τους παίχτες του Rich Holiday Poor Holiday στο Channel 5 της Αγγλίας. Η εκπομπή Rich Holiday Poor Holiday προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλική Τηλεόραση από την εταιρεία παραγωγής Emporium Productions. Η εκπομπή είναι ένα reality show τύπου ντοκιμαντέρ όπου συμμετέχοντες από χαμηλό κοινωνικοοικονομικό επίπεδο εντάσσονται σε luxury διακοπές, ενώ οι πιο οικονομικά ευκατάστατοι συμμετέχοντες εντάσσονται σε low budget διακοπές.


Η εμπειρία του Luxury Holistic Retreat στην Ελλάδα συστήνεται από την ProfDc Dr Κοσκερίδου Αγγελική στην Αγγλική Τηλεόραση. Η Dr Angel όπως είναι και το ομώνυμο brand της ιδίας παρουσιάζει, οργανώνει και εφαρμόζει τη ψυχοθεραπεία, την ολιστική θεραπεία, το mindfulness, τις ολιστικές εναλλακτικές θεραπείες τη Yoga, το Reiki και το Ancient Greek Retreat βάση των αναγκών που εμφανίζουν οι παίχτες στο show. Ουσιαστικά το Retreat αποτελεί μία προσομοίωση της Ολιστικής Θεραπείας ΟΛΟΝ Ίασης™ που έχει διαμορφώσει η ίδια.

Στο ομώνυμο βιβλίο της «Η Βίβλος της Ολιστικής Θεραπείας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite σε όλα τα βιβλιοπωλεία και σε διεθνώς eBook στην Αγγλική και την Ελληνική Γλώσσα μπορείτε να μελετήσετε και να εφαρμόσετε για αυτοβελτίωση τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η θεραπευτική μέθοδος   που όχι μόνο δρα ολιστικά σε ψυχοσωματικό επίπεδο, αλλά και στις 9 διαστάσεις του ανθρώπου.
H ProfDc Dr Αγγελική Κοσκερίδου είναι πρύτανης και διευθύντρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, Υπ. Διδάκτωρ Ψυχοθεραπείας στο Αγγλικό Πανεπιστήμιο UCLan, επιστήμονας, δημιουργός, συγγραφέας και ολιστική θεραπεύτρια καταρτισμένη με πολλές σπουδές στο χώρο της Ψυχολογίας, της Ολιστικής Υγείας, της Φυσικοπαθητικής, των Βοτάνων και των αντίστοιχων θεραπευτικών παρεμβάσεων που εφαρμόζει εδώ και 13 σχεδόν χρόνια επαγγελματικά, ενώ ξεκίνησε 22 χρόνια πριν, από πολύ μικρή ηλικία, ερασιτεχνικά.

Το επεισόδιο μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά όλοι όσοι διαμένουν Αγγλία στο παρακάτω link τη Κυριακή 21:00, ενώ θα ανέβει ηλεκτρονικά σε αντίστοιχο link για δυνατότητα παρακολούθησης  διεθνώς, αργότερα.

https://www.my5.tv/rich-holiday-poor-holiday

Η αξία των ενεργειακών κοσμημάτων - Χρυσός

Ο χρυσός είναι ένα από τα παλαιότερα μέταλλα που ανακαλύφθηκαν από τον άνθρωπο και η χρήση του σε κοσμήματα χρονολογείται από τους πρώτους πολιτισμούς. Μέχρι σήμερα, ο χρυσός παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή μέταλλα στην κατασκευή κοσμημάτων λόγω της εξαιρετικής του αντοχής και της διαχρονικής του ομορφιάς.

Voucher Επιστημόνων 600€ & Επιπλέον Δώρα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα + Tablet Και Δωροεπιταγή Κωτσόβολος

Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης ΟΛΟΝ Education στοχεύοντας στην παροχή υψηλού επιπέδου κατάρτισης σε επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες, παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο εκπαιδευτικών δράσεων, στο πλαίσιο του προγράμματος της επιδοτούμενης τηλεκατάρτισης Voucher 600, του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο COVID-19, η Ανάσταση Νεκρών & τα Κρυφά Νοήματα Περί Εξέλιξης της Ανθρωπότητας.

Ας δούμε πίσω από την επιφάνεια των όσων λέγονται τα πνευματικά νοήματα!

 

Κατανοώντας τη δυσκολία που περνάει η ανθρωπότητα αυτό το διάστημα λόγω κορωνοϊού COVID-19 μέσω της πρόκλησης που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει. Σε όλα τα γεγονότα και τις καταστάσεις όμως υπάρχει πάντα η επιφάνεια (αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι και διαμένουν) και το βάθος. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το βάθος, την ουσία αλλά και τα νοήματα πίσω από αυτή τη κατάσταση. Σε καμία περίπτωση το άρθρο δε θέλει να θίξει την ανθρώπινη ζωή και να υποβιβάσει την αξία της, αλλά να εμφανίσει και την άλλη πλευρά της κατάστασης.

Αρχικά, όσοι ασχολούνται με την πνευματικότητα και τις εναλλακτικές θεραπείες θα συμφωνήσουν στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια περνάμε σε άλλη συχνότητα στη Γη. Σύμφωνα με άλλους αντίστοιχους μελετητές, παρατηρείται ένας αποσυντονισμός στο κόσμο που δεν είναι καλά συντονισμένος στο τσάκρα της καρδιάς, διότι η Γη κινείται πλέον σε αυτές τις συχνότητες. Ο καθαρισμός αυτός συνέβαινε εδώ και αρκετά χρόνια πριν έρθει ο κορονοϊός.

Σήμερα, βλέποντας τις έννοιες «Αγάπη», «Θεραπεία» θα συνειδητοποιήσουμε ότι μέσω του COVID-19 έχει αυξηθεί η χρήση αυτών των εννοιών. Έννοιες τις οποίες τις χρησιμοποιούν οι εναλλακτικοί στις μέρες μας εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά τις χρησιμοποιούσε και ο Χριστός στο παρελθόν «αγαπάται αλλήλους». Η έννοια, λοιπόν,  που ακούγεται  στα Μ.Μ.Ε. «θα το περάσουμε μαζί» ενισχύει την έννοια του «αγαπάται αλλήλους» στο σήμερα.

Δε γνωρίζουμε πως πραγματικά προέκυψε όλο αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανώτερο σχέδιο και ότι τίποτα δε συμβαίνει τυχαία. Σίγουρα δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι αντίκτυπο θα έχει όλο αυτό κοινωνικοοικονομικά αλλά μπορούμε να προβλέψουμε τι αντίκτυπο θα έχει σε πνευματικό επίπεδο.

Ζούμε ιστορικές στιγμές, βιώνουμε την αλλαγή και είναι λογικό να υπάρχει αίσθημα ανασφάλειας στους ανθρώπους σύμφωνα με την ψυχολογία, αλλά ο «υγιής άνθρωπος ψυχολογικά, αισθάνεται ασφάλεια στην ανασφάλεια» διότι η ίδια η ζωή είναι ανασφαλής. Αυτή η αλλαγή όμως που βιώνουμε θα λέγαμε ότι δεν είναι μία απλή αλλαγή. Εδώ μιλάμε για γενική κάθαρση. Πνευματική κάθαρση, εσωτερική αναζήτηση, επιστροφή στο παιδί μέσα μας, ευκαιρία να επιστρέψουμε στην βαθύτερη πηγή μας, τον ανώτερο εαυτό.

 

Σού λένε «μείνει σπίτι» αλλά τι σημαίνει αυτό τελικά; Το πως το ερμηνεύει ο καθένας  σχετίζεται καθαρά με τον τρόπο που σκέφτεται και τη γενική φιλοσοφία του. Αλλά το να μείνεις στο σπίτι σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνεις με τον εαυτό σου, να έρθεις ξανά κοντά του, να τον φροντίσεις, να φροντίσεις εσένα για να φροντίσεις τελικά τους άλλους, άρα να σε αγαπήσεις και να αγαπήσεις αλλήλους.

 

Ας δούμε τώρα το ίδιο το όνομα του ιού «CORONA VIRUS» και διερωτώμαι γιατί κορόνα; Η Κορόνα είναι το 7ο τσάκρα, το πνευματικό, αυτό που μας ενώνει με το θεό και τη πνευματικότητα. Τυχαίο λοιπόν ότι με το κορωνοϊό κληθήκαμε να κλειστούμε μέσα, να ασχοληθούμε ουσιαστικά με τον εαυτό μας, να σκεφτούμε το διπλανό μας και να πάψουν όλα;

Σύμφωνα λοιπόν με όλα αυτά, περνάμε καιρούς κάθαρσης, καθαρίζει ο πλανήτης σε πολλά επίπεδα και έρχονται ουσιαστικές εσωτερικές και πνευματικές αλλαγές. Ο άνθρωπος εξελίσσεται και μεταμορφώνεται. Πεθαίνει το παλιό και έρχεται το καινούριο. Δε θα σταθώ στο φυσικό θάνατο που όπως γνωρίζουμε όλοι καθημερινώς πεθαίνουν άνθρωποι από γρίπη, ατυχήματα, ασθένειες, πείνα. Θα σταθώ στο θάνατο αυτών που γνωρίζαμε πριν και στην ανάσταση της νέας συνθήκης ζωής. Θα αλλάξουν όλα, ο τρόπος που σκεφτόμαστε, ο τρόπος που λειτουργούμε αφού η ίδια η ενέργεια της γης αλλάζει.

Κάθε μέρα δε βιώνουμε, φυσικά, τον φυσικό θάνατο στο περιβάλλον μας αλλά βιώνουμε άλλους θανάτους, όπως το θάνατο της προηγούμενης ημέρας (βράδυ, ύπνος), περνάμε το στάδιο της μετουσίωσης (ύπνος) και ξυπνάμε αναστημένοι για να ξεκινήσουμε μία καινούρια ημέρα.

Έχουμε ακούσει για τη «Δευτέρα Παρουσία» και την ανάσταση νεκρών. Γιατί να μη συμβαίνει τώρα; Μιλάμε για «θάνατο» που προηγείται της Ανάστασης. Αυτή τη στιγμή έχουμε το θάνατο των πάντων (τρόπου ζωής, επιχειρήσεων, συναναστροφών, κτλ), «μένουμε σπίτι» = παύση ζωής, καθημερινότητας. Βιώνουμε λοιπόν αυτό το θάνατο όλοι μαζί και θα βιώσουμε την Ανάσταση σύντομα!

Συμβουλευτικά λοιπόν, μείνετε στην ουσία αυτό το διάστημα, βρείτε τον εαυτό σας, φροντίστε τον, αναθεωρήστε και εξελιχθείτε. Ήρθε η ώρα!

Η Ανάσταση είναι κοντά...

 

Γράφει η Dr Angel,

Αγγελική Κοσκερίδου

Holistic Doctor – Counseling Psychotherapist

Doctor of Naturopathic Medicine

MSc Health Psychology

www.AggelikiKoskeridou.com

insta: dr_aggelikikoskeridou_official 

Αναζήτηση άρθρων

Επικοινωνία

Παλαιών Πατρών Γερμανού 10, 122 41, Αιγάλεω

all4therapy@gmail.com

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας.

Εγγραφή

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!