Πως θα ηταν ο κοσμος ΑΝ – Παγκοσμιο Καλεσμα Υλοποιησης Θαυματων | Dr Αγγελικη Κοσκεριδου

Πως θα ηταν ο κοσμος ΑΝ – Παγκοσμιο Καλεσμα Υλοποιησης Θαυματων | Dr Αγγελικη ΚοσκεριδουΈχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές πως θα ήταν ο κοσμος ΑΝ μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά συνήθως καταλήγει στο αστείο και τελικά γίνεται απλά άλλη μία συζήτηση για να είχαμε να λέγαμε. Σήμερα λοιπόν θα αναφερθώ πολύ σοβαρά στο πως θα ήταν ο κοσμος ΑΝ, με σκοπό απλά να αναρωτηθείτε λίγο βαθύτερα, χαμογελώντας και όχι γελώντας.

Τι θα γινόταν λοιπόν αν οι αν-θρωποι κοιτούσαν πρώτα τον εαυτό τους και αυτό ξεκινούσες να το κάνεις πρώτα εσύ που διαβάζεις αυτό το αρθρο; Τι θα γινόταν αν τολμούσες να παρατηρήσεις τον εαυτό σου και να δεις καθαρά πόσες φορές έκρινες το διπλανό σου, ζήλεψες λιγάκι τις επιτυχίες του, υποβίβασες τα προσωπικά του επιτεύγματα με μία ατάκα του τύπου «Εντάξει, αυτός έχει γνωστούς εκεί και μπήκε στη θέση». Πόσες φορές αντί να δεις εσύ πως ζεις στη καθημερινότητά σου, ασχολήθηκες με το τι κάνει ο διπλανός σου;

Δε πειράζει που επέτρεψες να συμβεί αυτό δε γνώριζες, τώρα όμως που γνωρίζεις τι θα κάνεις για αυτό;

Τι θα γινόταν αν οι αν-θρωποι αποφάσιζαν ξαφνικά να γίνουν Ανθρωποι και όχι ΑΝθρωποι. Σταματούσαν πια να ζουν με υποθέσεις και ξεκινούσαν να εφαρμόζουν όλα αυτά τα όμορφα πραγματα που έχουν στο μυαλό τους; Τι θα γινόταν αν αναλάμβαναν τις ευθύνες των επιλογών τους και ας γνώριζαν ότι αυτές είναι λάθος. Αποφάσιζαν να ζουν με επίγνωση και συνειδητοποιημένα σε κάθε τους κίνηση; Κούραση;

Τι θα γινόταν αν αποφάσιζαν να κουραστούν τελικά για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, αντί να κάθονται και να κοιτάζουν τους άλλους να τα πραγματοποιούν. Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι όσα ονειρεύεστε μπορούν να συμβούν στο εδώ και τώρα; Τι θα γινόταν αν καταλαβαίνατε ότι σοβαρολογώ; Άραγε θα ξεκινούσατε να κάνετε κάτι για αυτό ή θα λέγατε τι μας γράφει πάλι αυτή η θεραπεύτρια για να μειώσετε την αξία και την δύναμη αυτού ακριβώς που σας λέω.

Πόσα συναισθήματα θα σας κατέκλυζαν αν κοιτούσατε στο καθρέπτη και λέγατε στον εαυτό σας ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Τολμάτε να το δοκιμάσετε;

Τι θα γινόταν ΑΝ τελικά αποφασίζατε να βγείτε από το safe zone σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει λάθος, να έχει συναισθήματα, να φοβηθεί αλλά να τολμήσει, να ρισκάρει και αν πέσει έξω να βιώσει τις επιπτώσεις (χωρίς να ρίξει το φταίξιμο στο διπλανό του), να μάθει και να ξαναπροσπαθήσει και αν πετύχει να βιώσει τη χαρά, να αγαπήσει, να ερωτευτεί, το κάθε τι, τον άνθρωπο δίπλα του, έναν άλλο άνθρωπο, τη δουλειά του, τη ζωή του τα πάντα. Τι θα γινόταν αν στις 1/11/2021 στις 11:11 ξεκινούσαμε όλοι μαζί να υλοποιούμε αυτό το όνειρο. Τι θα γινόταν αν το τολμούσαμε και τελικά πετύχαινε;

Όποιος τολμάει να συμμετάσχει στο παγκόσμιο κάλεσμα με χαρά σας κοινοποιώ τις οδηγίες συμμετοχής, ουσιαστικά οδηγία συμμετοχής. Το μόνο που περιλαμβάνει αυτή η οδηγία είναι να παίξετε θέατρο. Φανταστείτε ότι το κοινό σας είναι όλος ο περίγυρός σας, όλοι ακόμα και οι άγνωστοι. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να μπείτε στο ρόλο σας, όχι να γίνεται ο ρόλος σας. Είναι εντάξει δηλαδή αν αυτό το αισθάνεστε ξένο. Δε χρειάζεται να γίνεται ένα με αυτό, είναι αρκετό απλά να παίξετε θέατρο όπως θα ανεβαίνατε σε μία σκηνή και θέλετε να πείσετε το κοινό σας για το ρόλο σας. Αν σας ρωτήσει κάποιος συμμετέχεις σε αυτό το κάλεσμα; Θα πείτε κατά λέξη «Είμαι εγώ και είναι εντάξει να είμαι Εγώ. Είμαι όσα θέλω να είμαι».  Δε θα αναφερθείτε σε αυτό ώστε να μη βγείτε από το ρόλο σας.

Σκοπός:

Να συμβάλλουμε όλοι μαζί στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος μέσω της βελτίωσης του εαυτού μας!

Κανόνες:

  • Βασικότερος κανόνας να θυμάστε ότι έχετε όλα αυτά που θέλετε να έχετε. Τα έχετε ήδη (αυτός είναι ο ρόλος).Υγεία, Αφθονία, Αρμονία, Αγάπη, Γαλήνη, Οικονομική Αφθονία & Επαγγελματική αποκατάσταση και ότι θέλετε μπορείτε να προσθέσετε αρκεί η πρόθεση να είναι γενική και όχι ειδική. Παράδειγμα αν ζητήσετε να κερδίσετε το λαχείο που ακούω συνήθως μπορεί να το κερδίσετε αλλά ταυτόχρονα να συμβεί κάτι και να τα χάσετε όλα γιατί δεν ήταν στο δρόμο σας να έρθουν τόσα χρήματα. Ενώ αν πείτε οικονομική αφθονία θα έρθουν τα χρήματα που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε το σύμπαν και τον εσωτερικό εαυτό σας. Αν χρειαστείτε βοήθεια για αυτό βρείτε μας στα στοιχεία παρακάτω για υποστήριξη.
  • Ξεκινάτε τη κάθε μέρα σας με θετική πρόθεση λέγοντας στον εσωτερικό εαυτό σας όταν ξυπνάτε το πρωί τη δήλωση «Είμαι ευγνώμων για όλα τα αγαθά και τις ποιότητες που μου χαρίζεις απλόχερα καθημερινά και για όλες τις δεξιότητες και τα εργαλεία που έχω διαθέσιμα για να υλοποιώ τα όνειρά μου. Έχω ότι χρειάζομαι»
  • Επίσης 3 φορές τη μέρα Πρωί-Μεσημέρι-Βράδυ πριν το φαγητό αναφέρετε τη δήλωση και προσθέτετε ότι θέλετε όπως στον 1ον κανόνα «Είμαι ευγνώμων για την Ψυχική & Σωματική μου Υγεία, Ευεξία, Γαλήνη, Αρμονία, Αγάπη, την Οικονομική και Επαγγελματική μου αποκατάσταση, τους ανθρώπους που συγχρονιζόμαστε και υπάρχει αλληλοκατανόηση και για όλα τα υλικά και άυλα αγαθά που λαμβάνω απλόχερα καθημερινά»
  • Ξεκινάτε τη μέρα σας κανονικά όπως συνήθως με τη διαφορά ότι έχετε φορέσει το ρόλο σας που περιλαμβάνει τις εξής συμπεριφορές:
  • Θετική προδιάθεση και συμπεριφέρομαι σα να έχω όλα όσα χρειάζομαι, φίλους, οικονομική άνεση, αφθονία, υγεία, αγάπη, ιδανικό σύντροφο και ότι άλλο ιδανικά θα ήθελα να εχω (κι ας μη το έχω…δεν ασχολούμαστε καθόλου με αυτή τη σκέψη, είπαμε έχω ότι θέλω, αυτός είναι ο ρόλος).
  • Επίσης συμπεριφέρομαι στους γύρω μου σαν να μου συμπεριφερόντουσαν όπως θα ήθελα ακόμα και αν δε το κάνουν. Συμπεριφέρεσαι λοιπόν, σαν να σου φέρονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είσαι ευγνώμων με αυτό. Επαναλαμβάνεις από μέσα σου κάθε φορά τη δήλωση «Σε ευχαριστώ που με εκτιμάς ως άνθρωπος και μου το δείχνεις έμπρακτα με τη 1η ευκαιρία» Μπορείτε να το πείτε και δυνατά αν θέλετε αρκεί να το εννοείται (όχι ειρωνικά).
  • Όταν συμβαίνει κάτι αρνητικό γύρω μου ή σε μένα στρέφω τη προσοχή μου στον εαυτό μου ρωτώντας τον με τη δήλωση «Γιατί επιτρέπω να μου συμβαίνει αυτό; Δε το χρειάζομαι άλλο αυτό επιτρέπεται να αποχωρήσει αυτή η αρνητική ενέργεια»
  • Κάθε δήλωση χρειάζεται να λέγεται 3 φορές
  • Επίσης ακόμα ένα μικρό tips που θα βοηθήσει στην υλοποίηση είναι να σκέφτεστε τι θα θέλατε και μετά να αναρωτιέστε γιατί το θέλετε αυτό το συγκεκριμένο που σκεφτήκατε; Αν παράδειγμα περιέχει αρνητική ενέργεια, δόλο ή σκοπεύει στο να βλάψει τον διπλανό με οποιονδήποτε τρόπο τότε αυτή η δήλωση δε θα λειτουργήσει. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να επιστραφεί πίσω σε εσάς αυτή η προθεση. Να θυμάστε ότι όσα ζητάμε γυρνάνε πίσω σε εμας οπότε προσοχή τι ζητάμε και πως το ζητάμε. Το σύμπαν είναι ένας καθρέπτης και χρειαζεται να δουλέψουμε καλά με τον εαυτό μας για να χρησιμοποιήσουμε με επιτυχία την Υλοποίηση Θαυματων η οποία είναι ενεργοποιημένη μόνο με θετική πρόθεση, αποσκοπεί στο κοινό καλό και  μπορεί να επιφέρει μόνο ευεργετικά για τον άνθρωπο και τη κοινωνία αποτελέσματα.

Η παγκόσμια έναρξη Υλοποίησης Θαυμάτων ορίζεται στις 11:11 (ώρα Ελλάδος) στις 1/11/2021 και λήγει στις  11/11/2021 την ίδια ώρα.  Επαναλαμβάνεται κάθε έτος με εναρκτήριο έτος το φετινό.

Δεν απαιτείτε να με ενημερώσετε ότι έχετε συμμετάσχει αλλά αν επιθυμείτε να μπείτε στη παγκόσμια ομάδα Υλοποίηση Θαυμάτων για απορίες, σχόλια και υποστήριξη στο ρόλο σας τότε γίνετε μέλη εδώ: https://www.facebook.com/groups/299189061787178/

Akshara Devyani είναι το Σανσκριτικό όνομα της ProfDc Dr Κοσκερίδου Αγγελική ή αλλιώς Dr Angel, που σχετίζεται με την θεότητα Saraswati και σημαίνει το θεϊκό όχημα που σε οδηγεί στην Αιωνιότητα. Ένας από τους δρόμους της Akshara Devyani λοιπόν είναι η μεταφορά (Αριθμός 5) των «επιβατών» στην θεϊκότητα/αιωνιότητα (Αριθμός 8). Η Ολιστική θεραπεία 9 διαστάσεων ΟΛΟΝ Ίασις περιλαμβάνει την ενεργειακή εξισορρόπηση και ανάταση για την μετάβαση μας σε έναν ανώτερο καλύτερο κόσμο!

Καλή Υλοποίηση Θαυμάτων σε όλους!

 

Ευχαριστώ!

 

Akshara Devyani

 

Γραφει η,

Dr Κοσκερίδου Αγγελική (ProfDc, MSc, MBA, BSc (Hons), HND, ND)

ProfDc Psychotherapy, MSc Health Psychology, Naturopathic Doctor

AIU Dean & Director, Clinical Professor, Inventor, Holistic Therapist, ΟΛΟΝ™ Ίασης Founder

www.HolisticDoctor.gr

Insta: @Dr_AggelikiKoskeridou_Official

T.: +30 215 215 1990

Pin It

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!