ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ iTherapeuw - BesTherapists

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ iTherapeuw - BesTherapists


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Ο ιστότοπος DrAngel.gr σε συνεργασία με τη «Πανελλήνια Ένωση Συμπληρωματικής Εναλλακτικής Ιατρικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης ΠΕΣΕΙΨΥ» ΜΚΟ Θεραπεύω προκηρύσσει τον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό iTherapeuw για να βραβευθούν και αναδειχθούν οι καλύτεροι θεραπευτές BesTherapists για το έτος 2021.ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι εργάζονται στους τομείς εναλλακτικής θεραπείας, ολιστικής ιατρικής, ευεξίας, συμβουλευτικής/ψυχοθεραπείας, γιόγκα, ενεργειακές θεραπείες και τα συναφή, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, αρκεί να έχουν δυνατότητα να προσφέρουν συνεδρίες στην ελληνική γλώσσα και να κατέχουν το λιγότερο ένα certification για την ειδικότητα που δηλώνουν συμμετοχή.

2) Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλλει αίτηση σε όσες ειδικότητες επιθυμεί.

3) Θα απονεμηθούν τρία (7) βραβεία και τρεις (7) έπαινοι. Τα βραβεία συνοδεύονται από τα ακόλουθα χρηματικά έπαθλα:

1ο Βραβείο : 400 ευρώ + Ετήσια Συνδρομή Χρυσού Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 300€ + Πιστοποιητικό + χρήση golgen logo badge για τα social media
2ο Βραβείο : 200 ευρώ + Ετήσια Συνδρομή Ασημένιου Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 200€ + Πιστοποιητικό + χρήση silver logo badge για τα social media
3ο Βραβείο : 100 ευρώ + Ετήσια Συνδρομή Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 100€ + Πιστοποιητικό + χρήση logo badge για τα social media
4ο Βραβείο: Ετήσια Συνδρομή Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 100€ + Πιστοποιητικό + χρήση logo badge για τα social media
5ο Βραβείο: Ετήσια Συνδρομή Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 50€ + Πιστοποιητικό + χρήση logo badge για τα social media
6ο Βραβείο: Ετήσια Συνδρομή Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 50€ + Πιστοποιητικό + χρήση logo badge για τα social media

Οι επτά έπαινοι συνοδεύονται από την απονομή Πιστοποιητικού και τη χρήση logo badge για τα social media.

-Οι έξι (3) πρώτοι διακριθέντες, εκτός των επάθλων, θα λάβουν υποτροφία 50% για εκπαίδευση έως 2 έτη σε πρόγραμμα της επιλογής τους από τη σχολή ΟΛΟΝ Education και δωρεάν συνδρομή για 1 μήνα σε 1 από τα βιωματικά προγράμματα αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης της:

Κοσκερίδου Αγγελικής, η Τέχνη της Ευτυχίας

-Ενώ όλοι οι υπόλοιποι 11 διακριθέντες θα λάβουν υποτροφία 50% για ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής τους και 20% σε ετήσια συνδρομή για τα βιωματικά προγράμματα της Κοσκερίδου Αγγελικής, η Τέχνη της Ευτυχίας.

4) Ως τελευταία προθεσμία αποστολής αιτήσεων των συμμετοχών, ορίζεται η 10η Ιανουαρίου 2021. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα DrAngel.gr καθώς και στην επίσημη σελίδα της @Dr_AggelikiKoskeridou_Official στο Instagram την άνοιξη του 2022.

5) Σε περιπτώσεις ισοψηφίας, μοιράζονται ισομερώς τα βραβεία, τα χρηματικά έπαθλα καθώς και οι έπαινοι.

6) Κάθε συμμετέχων καλείται να πληρώσει το συμβολικό ποσό των είκοσι (20) ευρώ για κάθε ειδικότητα που δηλώνει συμμετοχή στον διαγωνισμό. Το ποσό αυτό είναι μη επιστρέψιμο και χρησιμοποιείται για την κάλυψη των εξόδων του διαγωνισμού και την υποστήριξη της ΜΚΟ Θεραπεύω (χρηματικά βραβεία, έξοδα για διαδικασία διαγωνισμού).

7) ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες επωφελούνται με έκπτωση 20% στις ετήσιες συνδρομές της ΜΚΟ Θεραπεύω και σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ ισχύει 10% σε όλα τα βιωματικά προγράμματα της Κοσκερίδου Αγγελικής και της ΟΛΟΝ Education.


8) Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 3 μέλη η ταυτότητα των οποίων θα παραμείνει μυστική, μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των διακρίσεων εναπόκειται στην απόλυτη αρμοδιότητα αυτής.

9) Συμμετοχές οι οποίες δεν πληρούν τους παραπάνω όρους, θα θεωρηθούν άκυρες.


ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στείλτε μας με ένα e-mail με θέμα «για τον διαγωνισμό iTherapeuw», στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το πλήρες βιογραφικό σας, την ειδικότητα ή τις ειδικότητες που αιτείσθε και τις αντίστοιχες βεβαιώσεις/πιστοποιητικά ή πτυχία στο αντικείμενο που αιτείσθε. Οπότε για την αίτηση επισυνάπτετε στο παραπάνω email:
1. Πλήρες βιογραφικό και προσωπικά στοιχεία (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο, email, ειδικότητα/ες, περιοχή διαμονής δραστηριοποίησης, website)
2. Πιστοποιητικά/Πτυχία ειδικότητας/ων
3. Καταθετήριο για κάθε ειδικότητα που αιτείσθε

Καταθέστε το ποσό των 20 ευρώ με την σημείωση «για τον διαγωνισμό (και το ονοματεπώνυμό σας) + ειδικότητα» (στην τράπεζα, ή από ΑΤΜ, ή μέσω e-Banking). Κάθε ειδικότητα/συμμετοχή απαιτεί διαφορετικό καταθετήριο

Στοιχεία λογαριασμού:

IBAN : GR8702602000000430121368841

Δικαιούχος : Κοσκερίδου Αγγελική

Τράπεζα EUROBANK

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Σε περίπτωση που εντός του ενός μηνός των δηλώσεων συμμετοχής δεν έχει καλυφθεί ο αριθμός των τριακοσίων (300) συμμετεχόντων, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα των επάθλων, ο διαγωνισμός θα παραταθεί έως 11/4/2022 και η νέα συμμετοχή για κάθε νέα αίτηση από τις 11/1/2022 θα ορισθεί στα 60€.

Εάν και μετά την παράταση, ο αριθμός των τριακοσίων συμμετεχόντων δεν συμπληρωθεί, ο διαγωνισμός δεν ακυρώνεται και όλα τα έπαθλα θα καλυφθούν κανονικά με χρηματική συνεισφορά των διοργανωτών!

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Instagram, (ή e-mail) όπου ένας από τους συντάκτες μας θα σας απαντήσει το συντομότερο.

Διαφορετικά, στο 2105911119 με την διοργανώτρια του διαγωνισμού και διαχειρίστρια της σελίδας, κ. Κοσκερίδου Αγγελική.

Pin It

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!