4 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Τέσσερις συμβουλές φυσικής ομορφιάς

Ο Ντόριαν Γκρέυ, για να μη χάσει τίποτα από την λάμψη της νεότητας και την ομορφιάς του πουλάει την ψυχή του, με αντάλλαγμα το πορτραίτο του να γερνάει αντί για εκείνον.

Ο Λόρδος Χένρυ Γουότον, που έχει σαγηνευτεί από τον νεαρό Ντόριαν, θεωρεί ότι το μόνο θέμα στη ζωή άξιο αναζήτησης, είναι η ομορφιά.

Ο Όσκαρ Ουάιλντ, σε μία εποχή γεμάτη ταμπού και σκοτεινές ιδεοληψίες, με έναν δυναμικό και επαναστατικό τρόπο θέτει μεταξύ άλλων την μεγάλη αυτή αγωνία, της αιώνιας ομορφιάς και νεότητας.

Η εποχή μας μας προσφέρει στ’ αλήθεια πολλά μέσα διατήρησης και βελτίωσης της . Υπάρχουν όμως και τέσσερις τρόποι, απλοί και φυσικοί που εάν τους βάλετε στη ζωή σας θα εξασφαλίσετε κάποια στοιχεία της ομορφιάς και την νεότητάς σας, χωρίς καν να χρειαστεί να πουλήσετε την ψυχή σας!

 

Πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό

Το ζεστό νερό βοηθάει και συντηρεί το πεπτικό σύστημα και παράλληλα συμβάλει στην τόνωση του μεταβολισμού. Βοηθάει στην αποτοξίνωση και φρενάρει σημαντικά την πρόωρη γήρανση που οφείλεται στον κακό τρόπο ζωής και τις τοξίνες του περιβάλλοντος.

Βγείτε στον καθαρό αέρα

Οι βόλτες στη θάλασσα, στην εξοχή, σε ένα πάρκο είναι αναζωογονητικές. Μην ξεχνάτε να παίρνετε μεγάλες και βαθιές αναπνοές, διότι είναι απολύτως σημαντικό το καθαρό οξυγόνο. Θα σας βοηθήσει να δείτε μεγάλη διαφορά στο σώμα και το πρόσωπο σας, πολύ περισσότερο και από το πιο ακριβό προϊόν περιποίησης.

 

 

 

Καθιερώστε την υγιεινή διατροφή

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι η απάντηση πίσω από πολλά προβλήματα. Έχουμε με έμφαση αναφερθεί στην θρεπτική αξία των λαχανικών, των φρούτων, των όσπριων, του κρέατος, του ψαριού ή του ελαιολάδου. Λαμβάνετε λοιπόν τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε και θα δείτε σύντομα τη διαφορά στο σώμα, τη διάθεση και την ενέργειά σας.

Καταναλώνετε περισσότερες σούπες

Βάλτε στην καθημερινή σας διατροφή την σούπα, ένα γεύμα που βοηθάει το σώμα σας να απορροφήσει πολύ καλύτερα τις βιταμίνες και όλα τα θρεπτικά συστατικά του κυρίως γεύματος.

 

Γράφει η Dr Angel,

Αγγελική Κοσκερίδου

Holistic Doctor – Counseling Psychotherapist

Doctor of Naturopathic Medicine

MSc c. Health Psychology

www.AggelikiKoskeridou.com

insta: dr_aggelikikoskeridou_official 

 

Pin It

Αναζήτηση άρθρων

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!