ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΓΡΑΝΙΤΑ!
Δοκιμάστε μια Ζεστή Γρανίτα!
Εάν είστε λάτρης των βιολογικών προϊόντων και έχετε διάθεση να δοκιμάσετε κάτι γρήγορο, νόστιμο και ευεργετικό για τον οργανισμό σας, φτιάξτε μία ζεστή γρανίτα, όπως σας συστήνεται παρακάτω.
Σύμφωνα με την εναλλακτική Ιατρική, τα γαλακτοκομικά προϊόντα θα πρέπει να αποφεύγονται σε περιπτώσεις ασθένειας, διότι επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Στη συνταγή μας λοιπόν επιλέγουμε γάλα αμυγδάλου, το οποίο είναι απόλυτα θρεπτικό και ιδιαίτερα τονωτικό για τον οργανισμό μας.
Για τη ζεστή γρανίτα σας, λοιπόν, θα χρειαστείτε:
1 ποτήρι Γάλα Αμυγδάλου 100%
1 κ.γ. Μείγμα Βοτάνων από πράσινο τσάι, ρόδι, καρπούς γκότζι, ιβίσκο, κυνόροδο
1 κ.γ. σιρόπι αγαύης
Προετοιμασία
Ζεσταίνετε το γάλα αμυγδάλου και λίγο πριν αρχίσει να βράζει (πριν τους 80 βαθμούς Κελσίου περίπου) απομακρύνετε από τη φωτιά. Προσθέτετε τα βότανα στο γάλα και τα αφήνετε για 5-10 λεπτά. Έπειτα σουρώνετε το μείγμα και προσθέτετε το σιρόπι αγαύης. Η ζεστή γρανίτα σας είναι έτοιμη!
Το ρόφημα αυτό συμβάλει στην αντιοξείδωση, την πρόληψη κρυολογήματος, την επιτάχυνση ανάρρωσης, ενώ τα βότανα της προσδίδουν και ιδιότητες αντιγήρανσης.
Βρείτε εδώ περισσότερα βότανα και προϊόντα πλούσια σε ιδιότητες κατά του κρυολογήματος.
Γράφει η Dr Angel,
Αγγελική Κοσκερίδου
Holistic Doctor – Counseling Psychotherapist
Doctor of Naturopathic Medicine
MSc c. Health Psychology