WATER FOR LIFE

Water for Life

Ένα 'νερό' ανώτερο από τα άλλα, σε ρόλο ασπίδας για τον οργανισμό μας

Ο ανθρώπινος οργανισμός εκτίθεται, από την πρώτη μέρα της ζωής του, σε διάφορες ουσίεςμικροοργανισμούς ή αέρια που σωρευτικά επιβαρύνουν την υγεία του. Οι ουσίες αυτές, είτε είναι αντιληπτές από τον άνθρωπο είτε όχι, στην πλειοψηφία τους είναι σίγουρα αναπόφευκτες.

Κάποιοι από όλους αυτούς τους παράγοντες που ‘μπλοκάρουν’ τον οργανισμό μας είναι τα βακτήρια, οι ελεύθερες ρίζες, τα καρκινογόνα αέρια, οι διάφορες χημικές ουσίες, η ηλεκτρομαγνητική ή η ραδιενεργή ακτινοβολία.

 

Τι συμβαίνει ακριβώς με την έκθεση του οργανισμού μας σ’ αυτούς τους παράγοντες;

Η παρουσία τους στον οργανισμό μας οδηγεί στην αλλοίωση της δομής των κυττάρων. Παραμορφώνουν τις μεμβράνες τους προκαλώντας ανωμαλίες στη σωστή λειτουργία του οργανισμού, καταλήγοντας πολλές φορές σε διάφορες ασθένειες.

Υπάρχουν ωστόσο διάφοροι τρόποι που μας βοηθούν να ενισχύσουμε και να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας από τις συνέπειες όλων αυτών των παραγόντων που αναφέραμε. Πέραν της ισορροπημένης διατροφής, της τακτικής εξάσκησης και του ομαλού χειρισμού στρεσογόνων καταστάσεων – όσο αυτό είναι βέβαια εφικτό σε ένα περιβάλλον που ο μέσος άνθρωπος καλείται να επιλύσει δεκάδες προβλήματα, ζωτικής σημασίας, καθημερινά – υπάρχει ένα φυσικό προϊόν που μπορεί να καταστήσει τον οργανισμό μας ιδιαίτερα δυνατό. Πρόκειται για το “Water for Life”.

 

Water for Life

Είναι ένα φυσικό φιλτραρισμένο νερό, εμπλουτισμένο με συμπυκνωμένο υδρόπλασμα, με τη λεγόμενη μέθοδο ‘βιογενοποίησης’. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί ενεργά ιόντα βιβοφλανοειδούς συμπλέγματος, τα οποία αποτελούνται από τρία φαινολικά συστατικά: την διυδροκουερεστίνη (90%), την διυδροκεμπφερόλη (8%) και την ναρινγίνη (2%).

Χαρακτηρίζεται από υψηλή πυκνότητα μορίων. Αυτό σημαίνει ότι κρύβει έναν τεράστιο όγκο ενέργειας, η οποία μπορεί – έπειτα από συστηματική χρήση – να αποτρέπει την αποδόμηση νερού στα συστατικά του οργανισμού μας, που συμβαίνει λόγω της επίδρασης σειράς αρνητικών παραγόντων του περιβάλλοντος, που αναφέραμε νωρίτερα.

 

Ποια είναι η δράση του;

Θα λεγε κανείς ότι τα συστατικά του το μετατρέπουν σε ‘ζωντανό νερό’ που συμβάλει στην κατάσταση των κυτταρικών μεμβρανών, ενισχύει την ελαστικότητα των τριχοειδών αγγείων και των τοιχωμάτων των μεγάλων αγγείων, δυναμώνει τα οστά, μειώνει κατά 1,5 – 2 φορές την πιθανότητα σχηματισμού κακοηθών όγκων, ενώ παράλληλα μειώνει την αίσθηση εξάρτησης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η επίδρασή του στον οργανισμό συμβάλει στο νευρικό μας σύστημα, ανανεώνει τα ηπατικά κύτταρα – βασικού οργάνου του σώματός μας – δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για τη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος, ενώ δυναμώνει γενικότερα τον οργανισμός με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Εφαρμογή και δόσεις

Προσθέτουμε ορισμένες σταγόνες (ανάλογα με την ηλικία) του ‘Water for Life’ σε καθαρό νερό, αλλάζοντας έτσι τα χαρακτηριστικά του. Από νερό ελλιπούς βιολογικής καταστάσεως, μετατρέπεται σε βιογενές νερό, ιδιαίτερα ωφέλιμο για έναν ζωντανό οργανισμό.

Το προϊόν μπορεί να καταναλώνεται και από παιδιά ενός έτους. Για ακριβή δοσολογία ελέγξετε εδώ.

  • Σε περιπτώσεις χρόνιας ασθένειας η χρήση συνίσταται να διαρκεί τουλάχιστον 1,5 με 2 μήνες,

  • Για την πρόληψη κρυολογήματος δύο φορές το χρόνο από έναν μήνα (κατά προτίμηση άνοιξη και φθινόπωρο).

  • Εάν ο στόχος σας είναι η πλήρης πρόληψη και ευεξία τότε άφοβα συστήνεται η μόνιμη κατανάλωση του νερού.

 

Γράφει η Dr Angel,

Αγγελική Κοσκερίδου

Holistic Doctor – Counseling Psychotherapist

Doctor of Naturopathic Medicine

MSc c. Health Psychology

www.AggelikiKoskeridou.com

insta: dr_aggelikikoskeridou_official 

 

Pin It

Αναζήτηση άρθρων

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!