ΟΛΟΝ HOLISTIC HEALTH & WELLNESS CLUB ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΟΛΟΝ Holistic Health & Wellness Club στη Γλυφάδα

Ένας νέος χώρος ολιστικής προσέγγισης για την υγεία λειτουργεί πλέον στη Γλυφάδα. Με την πλούσια εμπειρία της, η δημιουργός του OΛΟΝ All4Therapy και Ολιστική Θεραπεύτρια - Ψυχοθεραπεύτρια, Αγγελική Κοσκερίδου, ανοίγει το νέο παράρτημα ΟΛΟΝ Holistic Health & Wellness Club παρέχοντας πληθώρα υπηρεσιών.

Πρόκειται για ένα Κέντρο Ολιστικής Υγείας και Ευεξίας το οποίο διαθέτει το αναγκαίο δυναμικό και εξοπλισμό για σωματικές και ψυχικές θεραπείες, προτάσεις διατροφής, yoga και θεραπείες αισθητικής προσώπου.

 

Αναλυτικά, το κέντρο είναι έτοιμο για να σας εξυπηρετήσει με τις εξής υπηρεσίες:

Φυσικοπαθητική 

Ολιστικές Θεραπείες

Προηγμένη Ομοιοπαθητική

Συνθετική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία

Οικογενειακή Θεραπεία & Θεραπεία Ζεύγους

Ολιστική Διατροφολογία

Εναλλακτικές Θεραπείες

Θεραπευτική Μάλαξη – Massages

Foot Detox

Διακοπή Καπνίσματος

Ρεφλεξολογία

Κινέζικη Ιατρική - Ηλεκτροβελονισμός

Ολιστικές Θεραπείες

Θεραπείες Προσώπου (Αντιγήρανσης, Stress Relief, Rejuvance κ.α.)

Παραδοσιακό Ρέικι

Yoga & Pilates 

Group Therapy κ.α.

 

Λίγα λόγια για κάποιες από τις υπηρεσίες του Κέντρου

  1. Ολιστικές Θεραπείες

Στην ολιστική ιατρική ο άνθρωπος προσεγγίζεται ως ‘ολότητα’, εστιάζει στο σώμα, τον νου και το πνεύμα, αλλά κυρίως στην αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Ο βασικός στόχος στην ολιστική θεραπευτική πρακτική είναι η σωστή ισορροπία μεταξύ των παραγόντων που απαρτίζουν τον άνθρωπο, ούτως ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη δυνατή υγεία και ευεξία, και ξεχωρίζει διότι έχει ως βασική αρχή της την αλλαγή του τρόπου ζωής ενός οργανισμού που ασθενεί και όχι άμεσα την χορήγηση φαρμάκων.

  1. Ηλεκτροβελονισμός

Πρόκειται για μία μέθοδο που έρχεται να συνδράμει στην αντιμετώπιση πονοκεφάλων – κεφαλαλγίων, πεπτικών προβλημάτων, ψυχικών παθήσεων, απεξάρτηση από ουσίες (διακοπή καπνίσματος), στην απώλεια βάρους, καθώς και σε αισθητικά θέματα. Είναι ο συνδυασμός μίας παραδοσιακής μεθόδου και σύγχρονων τεχνικών μέσων, δια της οποίας ο ειδικός ερεθίζει τα αντανακλαστικά σημεία των διαφόρων οργάνων και λειτουργιών του σώματος επιτυγχάνοντας τη χαλάρωση και την αποκατάσταση διαφόρων δυσλειτουργιών.

  1. Θεραπευτική Μαλάξη - Massages

Οι μαλάξεις βοηθούν στη βελτίωση λειτουργίας διαφόρων συστημάτων του οργανισμού, όπως είναι το νευρικό ή το κυκλοφορικό, ενώ δίνονται και λύσεις που αφορούν σε θέματα αισθητικής όπως είναι οι ρυτίδες. Μέσα από επιδέξιους χειρισμούς προσφέρεται ανακούφιση, αναζωογόνηση, χαλάρωση και ευεξία. Το μυϊκό σύστημα ξεκουράζεται, επουλώνεται και γίνεται εύκαμπτο. Είναι μία μέθοδος προάσπισης και διατήρησης της υγείας μας με άμεσα αποτελέσματα.

  1. Βοτανοθεραπεία

Στις εναλλακτικές θεραπείες περιλαμβάνεται και η βοτανοθεραπεία.  Ένας τεράστιος πλούτος της ελληνικής – αλλά όχι μόνο – γης βρίσκεται στην υπηρεσία του ανθρώπου. Εκατοντάδες μελέτες έχουν αποδείξει την τεράστια επίδραση που μπορούν να έχουν τα βότανα στον οργανισμό μας θεραπεύοντας, επουλώνοντας και εξισορροπώντας πολλές διαταραχές του σώματός μας.

  1. Φυσικοπαθητική

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στα ζητήματα της υγείας του ανθρώπου, υπό ένα εναλλακτικό πρίσμα που εστιάζει στις βαθύτερες αιτίες που προκαλούν μία ασθένεια. Δεν ασχολείται δηλαδή μόνο με την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων μίας ασθένειας, αλλά με την βαθύτερη και γενικότερη εικόνα του ασθενούς. Βασικό όπλο στην παρέμβαση του ειδικού προς τον ασθενή είναι η ορθή και ενισχυμένη με συγκεκριμένες ουσίες (βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, αμινοξέα) διατροφή, με στόχο την επαναφορά της επιθυμητής ισορροπίας.

  1. Yoga

Από ένα τέτοιο σύνολο υπηρεσιών με επίκεντρο την υγεία, δε θα μπορούσε να λείπει η Yoga, ένα από τα αρχαιότερα συστήματα ολιστικής προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι πρακτικές και οι στόχοι της Yoga εστιάζουν στην εσωτερική εξερεύνηση και προσωπική ανάπτυξη. “Κλειδί” για την επιτυχία σ’ αυτό το ταξίδι είναι ο δάσκαλος και καθοδηγητής που θα μπορέσει να εισάγει στην φιλοσοφία της Yoga τον μαθητή και να τον οδηγήσει στην εναρμόνιση σώματος, μυαλού, συναισθήματος και ψυχής.

  1. Foot Detox

Το Foot Detox, όπως παραπέμπει και η ονομασία της μεθόδου αυτής, αφορά την αποτοξίνωση του οργανισμού μέσω των πελμάτων, με φυσικό και ασφαλή τρόπο. Μέσα από ειδικά λουτρά αφαιρούνται από τον οργανισμό επιβλαβείς και τοξικές ουσίες που συσσωρεύονται καθημερινά. Από τη διαδικασία αυτήν ευνοούνται ιδιαίτερα άνθρωποι με χαμηλό αμυντικό σύστημα, υψηλή πίεση ή σάκχαρο, καθώς και όσοι κάνουν χρήση αλκοόλ ή καπνού.

 

ΟΛΟΝ Holistic Health & Wellness

Lifestyle Club by Dr Angel

215 215 1990

Φοίβης 15,

16674 Γλυφάδα

https://www.facebook.com/olonglyfada/

Pin It

Αναζήτηση άρθρων

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!