6 στάσεις γιόγκα για τους σφιγμένους μύες σας

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί που κάνουν έντονη γυμναστική (όπως είναι το cross fit) ή λιγότερο έντονη (χαλαρό τρέξιμο ή ποδήλατο) είναι ο σωματικός πόνος μετά τη άσκηση, ή αλλιώς το ‘πιάσιμο’.

Τα 7 σημαντικά οφέλη της γιόγκα στην εγκυμοσύνη

Η προγεννητική γιόγκα ακούγεται σαν μια υγιής πρακτική που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης - και είναι. Εδώ θα δούμε τι μπορεί ειδικά να κάνει για να σας βοηθήσει να νιώσετε υπέροχα και να παραμείνετε ήρεμοι κατά τη διάρκεια των σημαντικότερων εννέα μηνών της ζωής σας.

Yoga στο σπίτι σε καιρό καραντίνας - 4 βήματα για να διατηρήσετε την ηρεμία σας

Οι μέρες περνάνε κάπως… περίεργα για όλους μας. Οι συνθήκες καραντίνας που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας – με εξαίρεση δηλαδή εκείνους που συνεχίζουν να εργάζονται – σίγουρα μας δυσκολεύουν.

Μπορεί η γιόγκα να βοηθήσει στο πρόβλημα των διατροφικών διαταραχών;

Αποτελεί η γιόγκα ένα όπλο για την αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών; Είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την επιστημονική κοινότητα που ασχολείται με τα διατροφικά ζητήματα, δεδομένου ότι οι διατροφικές διαταραχές είναι μία συνήθης πάθηση, η οποία συναντάται μάλιστα πιο έντονα στον γυναικείο πληθυσμό.

Θεραπευτική γιόγκα: Μια ολιστική προσέγγιση για τη βελτίωση της υγείας

Τα τελευταία χρόνια η γιόγκα έχει καταφέρει να διαδοθεί στη χώρα μας ως μια πρακτική και μια φιλοσοφία που εξασφαλίζει ευεξία. Πλάι στη γιόγκα ως μέθοδο εκγύμνασης και στάση ζωής, αρχίζει να κερδίζει έδαφος ένα άλλο παρακλάδι της, το οποίο ονομάζουμε θεραπευτική γιόγκα.

Επικοινωνία

Παλαιών Πατρών Γερμανού 10, 122 41, Αιγάλεω

all4therapy@gmail.com

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας.

Εγγραφή

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!