Φύτρες: Μια homemade υπερτροφή
Είναι μεγάλης διατροφικής αξίας και τα τελευταία χρόνια κοσμούν πιάτα γνωστών εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, όχι απλά σαν πράσινο ντεκόρ, αλλά και ως κύριο συστατικό.
Είναι μεγάλης διατροφικής αξίας και τα τελευταία χρόνια κοσμούν πιάτα γνωστών εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, όχι απλά σαν πράσινο ντεκόρ, αλλά και ως κύριο συστατικό.
Το Σεϊτάν είναι υποκατάστατο κρέατος που παράγεται από την γλουτένη, δηλαδή την πρωτεΐνη του σιταριού και είναι πολύ δημοφιλές στους vegan αρκεί να μην έχει αλλεργία στην γλουτένη.
Γνώμη μου είναι ότι ένα καλό smoothie συγκρίνεται επάξια με το παγωτό. Και σκεφτείτε ότι είναι πάντα εύκολο να φτιάξουμε ένα στο σπίτι μας, είναι ιδιαίτερα υγιεινό, φρέσκο και δροσιστικό. Στην πραγματικότητα θέλει υλικά και φαντασία. Και μπλέντερ απαραίτητα!
Για τους περισσότερους από εμάς το πέρας των καλοκαιρινών μηνών και ο ερχομός του Φθινοπώρου είναι από τις δυσκολότερες περιόδους. Κι όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς ότι οι διακοπές σημαίνουν τέλος, ενώ συνήθως στο Σεπτέμβρη έχουμε ‘σπρώξει’ εκκρεμότητες των προηγούμενων μηνών, άρα μας περιμένει και μπόλικο τρέξιμο.
Το γάλα καρύδας έχει αποδειχτεί ένα πολύ καλό υποκατάστατο για το αγελαδινό γάλα. Με μία προσαρμογή στη συνταγή μπορείτε να πετύχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε ότι γαλακτοκομικό επιχειρήσετε να φτιάξετε. Εδώ σας παρουσιάζουμε μία εύκολη συνταγή για την παρασκευή παγωτού με γάλα καρύδας, την οποία μπορείτε μάλιστα να εμπλουτίσετε με όποιο άλλο συστατικό σας αρέσει.
Παλαιών Πατρών Γερμανού 10, 122 41, Αιγάλεω
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας.